10.03.2025 – 21.03.2025
DATA | MENU | ALERGENY |
10.03. Pn. | Zupa pomidorowa z mięsem drobiowym i makaronem, jogurt owocowy | A-1,3,7,9 |
11.03. Wt. | Kotlet mielony z pieca, ziemniaki, mizeria, sok jabłkowy | A-1,3,7 |
12.03. Śr. | Żurek z kiełbasą białą i jajkiem, pieczywo mieszane, baton zbożowy, mandarynka | A-1,3,7 |
13.03. Czw. | Gulasz wieprzowy z kaszą, buraczki, kompot wieloowocowy, jogurt owocowy | A-1,7 |
14.03. Pt. | Filet rybny smażony, ziemniaki, surówka z białej kapusty, sok wieloowocowy | A-1,3,4 |
17.03. Pn. | Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane, jogurt Skyr | A-1,7 |
18.03. Wt. | Pulpet w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z selera, woda mineralna | A-1,3,7 |
19.03. Śr. | Kurczak w sosie brokułowo- serowym, makaron, galaretka do picia | A-1,7 |
20.03. Cz. | Zupa kwaśna z klopsem, bułka, jabłko, jogurt owocowy 7 zbóż | A-1,3,7 |
21.03. Pt. | Pierogi z twarogiem i jogurtem naturalnym, sok pomarańczowy | A-1,3,7 |