W roku szkolnym 2020/2021, tak jak i w latach ubiegłych, obiady serwowane w szkolnej stołówce są przywożone ze Szkoły Podstawowej w Turznie.
Jadłospis obowiązujący w okresie 07.09 – 18.09
Data | Menu | Kalorie |
---|---|---|
07.09 | Zupa pomidorowa z ryżem, knedle z owocami i jogurtem naturalnym | 389 |
08.09 | Schab w sosie własnym, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot wieloowocowy | 493 |
09.09 | Zupa zacierka, pyzy z mięsem | 572 |
10.09 | Kurczak w sosie brokułowo-serowym, makaron, kompot z czarnej porzeczki | 429 |
11.09 | Filet rybny zapiekany z serem, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy | 516 |
14.09 | Żurek z kiełbasą białą i jajkiem, pieczywo, serek Bakuś | 526 |
15.09 | Gulasz wieprzowy, kasza pęczak, buraczki, banan | 497 |
16.09 | Rosół z makaronem, potrawka z kurczaka z ryżem, kompot wieloowocowy | 492 |
17.09 | Gulasz z piersi z kurczaka w sosie pomidorowym, makaron, jogurt owocowy | 523 |
18.09 | Ryba smażona, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot z wiśni, jabłko | 585 |
Plik do pobrania :
Wytyczne dotyczące korzystania z obiadów szkolnych oraz jadłospisy na kolejne tygodnie będą dostępne w zakładce stołówka. Zapraszamy do śledzenia jej na bieżąco 🙂