Czas pracy


SEKRETARIAT:

poniedziałek9.00 – 13.00
wtorek, środa8.00 – 13.00
czwartek8.00 – 14.00
piąteknieczynne



ZAJĘCIA LEKCYJNE ODBYWAJĄ SIĘ OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU ZGODNIE Z ROZKŁADEM:

Świetlica 7.15 – 7.45  
Przerwa 0 7.45 – 8.00 15 min
Lekcja I 8.00 – 8.45  
Przerwa I 8.45 – 8.55 10 min
Lekcja II 8.55 – 9.40  
Przerwa II 9.40 – 9.50 10 min
Lekcja III 9.50 – 10.35  
Przerwa III 10.35 – 10.40 5 min
Lekcja IV 10.40 – 11.25  
Przerwa IV obiadowa 11.25 – 11.40 15 min
Lekcja V 11.40 – 12.25  
Przerwa V obiadowa 12.25 – 12.40 15 min
Lekcja VI 12.40 – 13.25  
Przerwa VI 13.25 – 13.35 10 min
Lekcja VII 13.35 – 14.20  
Przerwa VII 14.20 – 14.25 5 min
Lekcja VIII 14.25 – 15.10  







i